Start to finish - Vervolmaking

U leert in deze opleiding alle voeg- en afwerktechnieken en de bijhorende producten correct toe te passen.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

  • Profielen: Droogbouwers, stukadoors, schilders, schrijnwerkers, bouwbedrijven, bouwarbeiders, leerkrachten/leerlingen bouwopleidingen
  • Voorkennis: Basisopleiding - Droogbouw 1 en 2

Praktische info

  • Duur: 1 dag
  • Aantal deelnemers : 10 tot 20
  • Prijs : 80 €/persoon

Opleiding inschrijven

Theorie :

In deze ééndaagse opleiding wordt uitgebreid ingegaan op de afwerkingsgraden voor gipskartonwanen en - plafonds (F1 tot F3) en  hun relatie tot de gekozen eindbekleding (tegels, behangpapier, verfsoorten...). U maakt kennis met alle soorten voegbanden en hoekverstevigingen. U leert de verschillen in toepassingsdomein en verwerkingsmethode tussen vul- en finishproducten, poeders en pasta's, afbindende en drogende afwerkproducten.  Deze kennis maakt u tot een echte  finishing expert die het maximum resultaat weet te behalen met de Knauf voeg- en afwerkproducten. Tenslotte worden ook de verdeling van de taken tussen  droogbouwer en schilder toegelicht.

Praktijk:

Het uitgebreide praktijkgedeelte staat volledig in het teken van de plaat- en voegafwerking. Geen montage! Alle types afwerkproducten, voegbanden, hoekverstevigingen, alle technieken en afwerkingsgraden worden door uzelf toegepast onder begeleiding van onze specialisten. Tenslotte maakt u ook kennis met de airless spuitmachine voor het uitvoeren van de hoogste afwerkingsgraad F3.

Natte cel opleiding

Ontdek de andere opleidingen over gevelisolatie !

Meer info