Online tools

Mijngevelbezetter.be

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw eigen gevel te configureren en een gekwalificeerde expert te vinden. Of u nu een gevelprofessional bent die uw diensten onder de aandacht wil brengen, of een particulier die op zoek is naar een gepersonaliseerde offerte: wij brengen u in een paar klikken in contact met ons. Monfaçadier.be wordt uw nieuwe referentie.

Zich inschrijven

Mijnstukadoor.be

Voor veel gebouweigenaren is een competente stukadoor vinden een delicate taak. Stukadoren is de basis van een interieur. Daarom is het belangrijk dat het vanaf het begin goed gaat. Elke stukadoor heeft een persoonlijke microsite op www.mijnstukadoor.be : een profiel waar hij zijn mooiste creaties kan tonen. Dit zal de projecteigenaar helpen om snel contact op te nemen met de juiste stukadoor.

Zich inschrijven

Premies en subsidies

Het is duidelijk, isolaat kan groot betalen. Kies de toepassing van uw keuze en ontdek hoeveel euro's u per m² kunt besparen. Weet dat door u te isoleren, u niet alleen grote besparingen kunt realiseren, maar ook een mooie operatie voor uw energierekening en het milieu in het algemeen.

Bereken uw voordelen

Evacueer uw gipsafval

Moet uw werf ontruimd worden van KNAUF gipsafval? Dat is vanaf nu mogelijk dankzij de ophaaldienst die wij aanbieden in samenwerking met SUEZ! Nadat u het formulier heeft ingevuld, zal u gecontacteerd worden door onze partner om te kunnen genieten van containers die ter uwer beschikking worden gesteld aan een voordelig tarief.

Vul het formulier in