Isolatie met Knauf, een 'Perfect Deal'!

Waarom moet u uw woning isoleren? Wat zijn de voordelen van een goede isolatie? Welk type constructie moet u kiezen? Hoe kunt u efficiënt isoleren? Geraakt u niet wijs uit de vele informatie over isolatie? We zetten alles op een rijtje! Een efficiënte isolatie met Knauf heeft een heleboel voordelen in tal van domeinen.

 

Het is echt een Perfect Deal voor:

UW PORTEFEUILLE

Een goed geïsoleerde woning zal veel minder energie verbruiken dan een woning waarvan de isolatie te wensen overlaat. De aanvankelijke investering kan wat hoger zijn, maar is dankzij de lagere energiefacturen snel afgeschreven. Isoleren is dus de zekerste manier om op lange termijn te besparen, ook omdat er geen onderhoud en geen reparaties bij komen kijken. Vergeet bovendien de kosten van de installatie van airco of radiators: u zult geen last meer hebben van extreme temperatuurvariaties in de winter en de zomer, want uw huis regelt zijn temperatuur op eigen kracht.

Premies

PREMIES

Wilt u nog een extra financieel argument? Er bestaan allerlei premies die mensen helpen om hun woning te isoleren of een perfect geïsoleerd huis te bouwen. Informeer bij uw gewest, het kan de moeite lonen!

Bekijk onze premiezoeker en EPB calculator om te zien van welke premies u kunt profiteren!

Mijn premies berekenen

BESCHIKBARE VOORRAAD

Er zijn andere oplossingen dan materialen met polyurethaan. Zo is de huidige voorraad glaswol geschikt voor een breed scala aan toepassingen in de woningbouw en utiliteitsbouw voor renovatie of nieuwbouw en beschikbaar aan de huidige prijs. De glaswol voldoet aan alle akoestische en thermische vereisten en biedt een uitstekende brandwerendheid. Er bestaat dus wel degelijk een alternatief voor het heersende tekort en de vertragingen.

HET GAMMA ECOSE® TECHNOLOGY

Sinds 2009 brengt onze glaswol met ECOSE Technology een omwenteling in de bouwwereld teweeg en bevestigt hij elke keer opnieuw de leiderspositie van Knauf in het domein van de duurzame ontwikkeling. Het hoofddoel? De CO2-uitstoot van het bedrijf en zijn klanten beperken. Zonder fenol, zonder formaldehyde en acrylaten.

Maar wat maakt deze glaswol zo bijzonder?

  • Hij bevat geen enkel chemisch bindmiddel en is dus ideaal om te isoleren en tegelijkertijd een gezonde omgeving te scheppen. Een optimale luchtkwaliteit en een optimaal comfort! Zonder fenol, zonder formaldehyde en acrylaten.
  • Hij is gemaakt van 80% kringloopglas en heeft dus een nog kleinere impact op het milieu. Bovendien bespaart hij tot 500 keer de energie die voor zijn productie wordt gebruikt.
  • Hij is gemakkelijker aan te brengen.
  • Hij beschikt over een zeer goede brandreactie.
  • Hij voldoet aan de hoogste norm voor een gezonde lucht in huis.
  • Hij is lokaal gaproduceerd bij Knauf Insulation in Visé bij Luik.
  • Hij is bijzonder compact voor een groter gebruiksgemak en voordelig transport

‘PLANT A TREE’ MET KNAUF

Naar aanleiding van het 10 jaar bestaan van ECOSE Technology verbindt Knauf zich met Bos+ om België te herbebossen. Het objectief is 10 miljoen bomen te planten. op het Belgisch grondgebied Bos+ is een Vlaamse organisatie die instaat voor de bescherming van de bossen, aanstuurt op een beter bosbeheer en ernaar streeft voor meer bossen in Vlaanderen en op de planeet in het algemeen.

Meer info ?