Toepassingen

Onderzoek toont aan dat goede akoestiek een positief effect heeft op het welzijn en comfortgevoel. Kies dus voor geluidsdemping in je leefruimte, restaurant, kantoor of vergaderzaal; en ervaar Acoustic Happiness met Organic akoestische panelen.

Thuis

Jouw thuis moet een aangename plek zijn, ook als het gaat om de akoestiek. Om van jouw huis een fijn thuis te maken, is het zeker slim om aandacht te besteden aan geluidsdempende materialen voor wand of plafond. Met een goede akoestiek wordt jouw woning weer een fijne plek om te zijn.

Business

Hoewel het welzijn op de werkplek door meerdere factoren kan worden beïnvloed, blijkt uit onderzoek dat de belangrijkste factor het niveau van geluidsisolatie en akoestiek is.

Vrije tijd

Goede akoestiek is cruciaal voor de totaalervaring van een restaurant, bar, casino of hotel lobby.

Onderwijs

Goede akoestiek en geluidsisolatie bevorderen het leerproces van leerlingen en verbeteren het welzijn van leerkrachten. Een goed akoestisch ontwerp van de verschillende ruimtes heeft bijzonder veel voordelen.

Sport

Acoustic happiness geeft een boost aan sportieve resultaten

Sporthallen, sportkantines en zwembaden vragen elk hun eigen specifieke aandacht als het gaat om akoestische oplossingen. Het is belangrijk dat atleten gefocust blijven en niet afgeleid worden door geluidshinder.