Knauf Discovery Days 2022

DE ONTDEKKINGSBEURS VOOR VERNIEUWENDE BOUW- EN RENOVATIETECHNIEKEN

29 & 30 september 2022 | Tour & Taxis | Gratis | Voor professionals

Voor deze nieuwe en derde editie spreken we graag af bij Tour & Taxis (Brussel), in een schitterend kader. Klaar om dit samen met ons te beleven op 29 en 30 september 2022? Noteer de data! We kijken ernaar uit om u onze nieuwste innovatieve bouw- en renovatieoplossingen te laten zien.

Bedankt voor uw vele bezoeken !

6 REDENEN OM DE KNAUF DISCOVERY DAYS TE BEZOEKEN

GRATIS BEURS, ENKEL VOOR PROFESSIONALS

Knauf Discovery Days is een beurs die volledig in het teken staat van isolatie- en afwerkingsmaterialen. Twee drukke dagen lang zal Knauf zijn ruime bouwexpertise delen met een uitsluitend professioneel publiek in de brede zin: voorschrijvers, aannemers, bouwspecialisten, bouwmaterialenhandelaren en vele anderen. De toegang tot de beurs is volledig gratis.

DEMO’S EN SEMINARIES KNAUF ACADEMY

Tijdens de beurs kunt u persoonlijk advies krijgen en genieten van onze vele belevingszones. Kom live demonstraties bijwonen van onze ervaren instructeurs. Zij laten u graag onze producten zien, ter plekke toegepast. Geniet ook van interactieve thematische seminaries van onze beroemde Knauf Academy.

GRATIS CATERING

In een informele en ontspannen sfeer kunnen bezoekers de nieuwigheden van Knauf in de bouwsector ontdekken. Dankzij de gratis cateringstands kunt u tijdens de hele beurs eten en drinken. Om het nuttige en het aangename te combineren…

NETWERKINGRUIMTES

De Knauf Discovery Days zijn de ideale gelegenheid om uw diverse professionele contacten te ontmoeten en met hen te overleggen in een gezellige en aangepaste omgeving.

NIEUWIGHEDEN, ANIMATIES...

Meer dan 50 medewerkers staan klaar voor de bezoekers om het Knauf-gamma voor te stellen: van de bekende gipsproducten en isolatiematerialen tot akoestische systemen, designplafonds, performante mortels en lijmen, digitale diensten en duurzame oplossingen. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele nieuwigheden die we exclusief voor u in petto hebben. Er zullen tal van animaties zijn om u een drukke dag te bezorgen!

EEN 3e EDITIE VOL VERRASSINGEN

Tijdens de vorige editie in 2018 kwamen maar liefst 2.400 mensen naar ons evenement in de Wild Gallery. We hebben besloten u opnieuw te verrassen. Dit jaar vindt onze beurs plaats in Tour & Taxis (Brussel) voor de 3e editie van de Knauf Discovery Days. Een nieuwe kans om uw ogen uit te kijken!

Save the date!