Atelier Knauf

Atelier Knauf: tutorials en video’s om een echte pro te worden!

Een kamer in tweeën delen, het betegelen van een douchewand, het voegen van gipsplaten, … Dit zijn slechts een aantal van de klussen die u zelf kan uitvoeren dankzij het nieuwe platform www.atelierknauf.be! Eind september 2019 wordt dit initiatief gelanceerd en worden hoogwaardige tutorials in de vorm van teksten en video’s aan de particuliere klant aangeboden.

Als men zelf gaat klussen, ongeacht of men een professional is of niet, heeft men advies nodig. Dit is waarom wij besloten hebben om de doe-het-zelvers een handje te helpen door hun een platform te bieden met tutorials en video’s. Maar hoe onderscheidt dit platform zich van andere tutorials op de markt?

Eenvoudige tutorials gemaakt door pro’s

Alle tutorials op de site van Atelier Knauf zijn bedacht en goedgekeurd door de zeer gerenommeerde technische dienst van de fabrikant van bouwmateriaal. Struin niet langer forums af op zoek naar de meest betrouwbare informatie om zelf te kunnen klussen. Op Atelier Knauf heeft u de garantie dat u gebruik kunt maken van adviezen van professionals.

Volg de handleiding

Elk thema is verdeeld in duidelijke stappen om het u makkelijker te maken. Een voorbeeld: om een douchewand te betegelen zal de tutorial u uitleg geven aan de hand van 11 eenvoudige stappen. Van het voorbereiden van het tegelwerk tot het mengen van lijm en het snijden van tegels, alles wordt op een eenvoudige manier uitgelegd om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Voor de doe-het-zelvers van alle niveaus

Het maakt niet uit of u een beginnend of gevorderd doe-het-zelver bent, u vindt altijd een tutorial die geschikt is voor uw niveau. Elke tutorial is namelijk gerangschikt op moeilijkheidsgraad van 1 (makkelijk) tot 3 (moeilijk). Op deze manier kunt u snel beoordelen of u ervaren genoeg bent om het werk uit te voeren.

Tekst of video? Aan u de keuze

Wilt u leren om gipsplaten te voegen? Dan staat er een korte video van 2 minuten voor u klaar. Wilt u liever een tutorial bekijken waarin alles stap voor stap wordt beschreven in de vorm van een tekst? Dat kan ook.

Download uw persoonlijke “shopping list”

Bent u er klaar voor om met het klussen aan te vangen? Zo ja, download uw boodschappenlijst om te weten welke producten en gereedschappen u nodig heeft om het werk zelf uit te kunnen voeren. We maken u het leven graag gemakkelijk, zelfs op het moment van aanschaf in de winkel.

Bent u er klaar voor?

Ga dan naar de site www.atelierknauf.be om aan de slag te gaan met uw projecten! De toegang tot het platform is volledig kosteloos en de inhoud wordt voortdurend uitgebreid.