Kwaliteit & Engagement

Knauf Blue

In de loop van zijn ontwikkeling en uitbreiding is dit familiebedrijf er op die manier in geslaagd om een optimaal kwaliteitsniveau te handhaven voor een steeds omvangrijker productassortiment. De aangeboden oplossingen maken het mogelijk om op doeltreffende wijze te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van energie, akoestiek of brand, zowel voor nieuwbouw als voor renovaties, met op de achtergrond een permanente bezorgdheid voor het milieu en het welzijn van de consument.

Meer info

Knauf engageert zich met het ‘Knauf Blue’-concept al langer voor een milieuvriendelijke aanpak – van doorgedreven recyclage tot duurzame logistiek om de CO2-impact te beperken.

Knauf is betrokken

In overeenstemming met de waarden die Knauf hoog in het vaandel draagt, wil ons bedrijf oplossingen bieden voor de menselijke en ecologische uitdagingen van de hedendaagse samenleving.

Meer info

Knauf verbindt zich ertoe

Het laboratorium van de fabriek in Engis neemt voor de Knauf Groep een strategische positie in. Het staat garant voor de kwaliteit van de pleisters die in Engis worden geproduceerd en is het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor poederproducten voor de West-Europese regio. Dit team van 12 personen werkt nauw samen met de fabriek om klanten de prestaties en kwaliteit van de afgewerkte producten te garanderen.

Meer info