Realisaties

Laat u inspireren door Isolava gipsblokken.


Baseilles Erpent tuinen

“We ontwikkelden dit project die wonen, winkelen en diensten samenbrengt op een locatie met veel openbaar vervoer en die ook een ontmoetingsplaats kan zijn binnen deze woon-winkel wijk. Met dit project werd rekening gehouden met het milieu, zoals regenwater management, met mobiliteit, energie, tuinen, uitzicht, …” (Bouwheer Cobelba)

Alle woningen voldoen aan de eisen en criteria van duur-zaamheid en zijn zuid- of westelijk gericht. Het aanbod aan zonne-energie wordt gestimuleerd.

De groottes en de types woningen zijn gevarieerd om aan ieders behoefte te kunnen voldoen.

Het park met aangelegde speeltuin, wandelpaden, … is een aangename ontmoetingsplaats voor iedereen.

Voor dit ambitieuze project van 30.000.000 EUR stelde de bouwheer Cobelba Buro5 aan als architect. Bsolutions voerde de verschillende studies uit.


Residentie Parkhof Mortsel

“Het resultaat is een robuust en waardig gebouw, dat we heel nauwkeurig en met de nodige aandacht voor precisie ontworpen hebben.” (Architect Niklaas Deboutte / META)

Residentie Parkhof in Mortsel telt 27 appartementen en twee ruime handelszaken. Singles, jonge gezinnen en senioren die graag wat dichter bij de stad gaan wonen: er is voor elk wat wils. Ook voor investeerders zijn deze trendy, goed gelegen appartementen een buitenkans.

Een bouwproject van Durabrik.

“Aan de basis van het ontwerp ligt een sterk doorgedreven rationele logica, waarbij we de verschillende randvoorwaarden (stedenbouw, oriëntatie, ontsluiting,…) gebundeld hebben tot één coherent geheel. Het resultaat is een robuust en waardig gebouw, dat we heel nauwkeurig en met de nodige aandacht voor precisie ontworpen hebben.” (Architect Niklaas Deboutte / META)