ECOfin 2.0

Voor een feilloos resultaat

ECOfin 2.0 : voor een feilloos resultaat

Met de nieuwe formulering van de ECOfin 2.0 zijn we er in geslaagd om de verwachtingen van de stukadoors vorm te geven. Hen een pleister aan te bieden die op perfecte wijze een vlotte verwerking met een buitengewoon eindresultaat weet te bundelen.

WEDSTRIJD

Voordelen van ECOfin 2.0 + video

  • Super glad en ultrawit
  • Optimale opbrengst
  • Lokaal en duurzaam pleister
  • Soepele verwerking
  • Verhoogde hechting
  • Stabiele afbindtijd
  • Garandeert de luchtdichtheid
  • IBR gecertificeerd
  • Beschikt over een ATG goedkeuring

Waarom is de nieuwe gipspleister ECOfin 2.0 een absolute must?

1. Onberispelijk resultaat

Zijn herbedachte formulering maakt het gipspleister inzetbaar op de meest courante ondergronden en biedt bovendien een nog beter eindresultaat. Deze nieuwe Knauf gipspleister staat voor een gladde afwerking en een ultrawitte uitstraling. Bijna niet te geloven! Bovenop het feilloos resultaat biedt ECOfin 2.0 nog heel wat andere voordelen die uw werk zullen verlichten. De verwerkingsmethode, handmatig of machinaal, biedt u de mogelijkheid om uw werk te organiseren in functie van de grootte van de werf. Eens aangebracht laat het pleister zich vlot en gelijkmatig verdelen.

2. IBR certificaat

ECOfin 2.0 heeft het bijzonder begeerde IBR-label, afgeleverd door het Institut für Baubiologie in Rosenheim, in de wacht gesleept. Deze uitzonderlijke certificering getuigt van zijn onschadelijk karakter voor mens en milieu op het domein van de binnenluchtkwaliteit in gebouwen.

3. Lokaal en duurzaam product

Knauf heeft de ambitie om steeds duurzame producten te ontwikkelen waarvan het milieuimpact in elke levensfase zo gering mogelijk wordt gehouden. ECOfin 2.0 is daarvan het beste bewijs want het product is in lijn met de voorschriften van het ‘ECOgypsum Inside’-concept opgesteld door de fabrikant.


Knauf gaat voor duurzame gips

Alle gipspleisters van Knauf dragen het ‘ECOgypsum Inside’ label op de verpakking. Daarmee geeft Knauf aan op een duurzame manier te produceren.

Ecogypsum Inside

De productiesite in Engis, bij Luik, ligt op enkele honderden meters van de leverancier van het basismateriaal, aan de overkant van de Maas, waardoor de grondstoffen per mechanische loopband over het water kunnen worden aangevoerd, zonder vrachtvervoer.

De productie zelf gebeurt in energie-efficiënte ovens op een relatief lage temperatuur, zonder enig gebruik van water. Tot slot reduceert Knauf de CO2-emissie nog verder door gebruik te maken van een geïntegreerd bevoorradingsysteem op lokaal niveau.

Een duurzame aanpak die zich ook vertaalt in het boottransport van afgewerkte producten naar diverse distributieplatformen.


Documenten downloaden


Nog steeds niet overtuigd?

Hier zijn 5 redenen die ECOfin 2.0 tot een toppleister maken.

 

Het artikel lezen