Diamondline

Het gamma Diamondline bestaat uit drie producten die oppervlakken nog schitterender en slijtvaster maken, zoals een diamant. Maar dit productreeks heeft nog veel meer te bieden...

Diamond Board

De multifunctionele Diamond Board-plaat is dé ideale plaat voor alle toepassingen. Deze gipsplaat is beter bestand tegen breuk en schokken en heeft trouwens een hogere brandwerendheid. Die is bovendien waterbestendig en biedt uitstekende akoestische prestaties dankzij zijn hoge dichtheid.

Brandwerend: EI 60

Diamond Board

Vochtwerend: H2

Brandwerend: EI 120

Diamond Board One

Vochtwerend: H1

Meer info over Diamond Board

Vind alle documenten, brochures en technische gegevens over Diamond Board terug op knauf.be.

Diamond Board

Diamond Finish

Diamond Finish is dé afwerkpleister bij uitstek. Die werd speciaal ontworpen om de bestendigheid tegen krassen, inkepingen en doorboring als gevolg van de impact van voorwerpen te verhogen. Dit product heeft trouwens alle kenmerken om in druk bezochte ruimtes te worden toegepast. Het aanbrengen van deze pleister op de Diamond Board-plaat zorgt ervoor dat het oppervlak nog harder en robuuster wordt.

F2B

F3

Meer info over Diamond Finish

Vind alle documenten, brochures en technische gegevens over Diamond Finish terug op knauf.be.

Diamond Finish

MP 75 Diamant

De gipspleister MP 75 Diamant is een gipsproduct met een hoge hardheid en een betere schokbestendigheid. Die werd speciaal ontworpen voor oppervlakken die een grotere stevigheid, hardheid of druksterkte vereisen. Hij zorgt voor een gladde afwerking door middel van een traditionele toepassing en garandeert luchtdichtheid.

Ecogypsum inside

Meer info over MP 75 Diamant

Vind alle documenten, brochures en technische gegevens over MP 75 Diamant terug op knauf.be.
MP 75 Diamant