Knauf Danoline : welkom in de wereld van het binnencomfort

Knauf Danoline ontwikkelt, produceert en distribueert een reeks akoestische plafonds en akoestische wandbekledingsmodules van hoogwaardig gewapend gips.

Een Danoline vertegenwoordiger contacteren
  • Vakmanschap en ervaring
  • Respect voor het milieu
  • Hoogwaardig interieurcomfort voor de bewoners
  • Een grote verscheidenheid van technische en ethetische oplossingen


Een eerbetoon aan het klimaat – zowel binnen als buiten

Bij Knauf Danoline zijn we gedreven door een heldere visie om duurzame, akoestische oplossingen te creëren, die de manier waarop we bouwen en leven verbetert. Onze akoestische plafonds zijn een eerbetoon aan het alledaagse leven en vanuit onze vestigingen in Denemarken leveren we al sinds 1958 akoestische oplossingen voor de bouwsector wereldwijd.

Duurzaam design – door de natuur

Ons materiaal is gips, een van de wonderen van de natuur op het vlak van duurzaamheid en een gezond binnenklimaat. Het kan uiteraard 100% worden gerecycleerd en is perfect om te beantwoorden aan de uitdagingen van morgen.

Eisen van morgen

De eisen van moderne mensen nemen constant toe, zowel op het vlak van duurzaamheid, comfort, functionaliteit als esthetiek. Dit heeft invloed op uw werk als architect of bouwbedrijf, want u wordt onophoudelijk geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Wij werken nauw samen met ons wereldwijd netwerk van architecten en beleidsmakers, en we staan altijd klaar om te helpen met inspiratie en kennis uit onze projecten. Neem hier een kijkje in onze databank met referenties.


Onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de Deense designtraditie, die focust op eenvoud en tijdloze elegantie. Materialen van gips zijn veilig en gezond om te gebruiken in elk type vertrek, zodat u de garantie biedt op een hoogkwalitatief binnenklimaat.

Verhoog de levenskwaliteit op alle niveaus.


ONTDEK ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

De volledige brochure downloaden

De belangrijkste producten in het Danoline gamma


EEN VRAAG? EEN SPECIFIEKE AANVRAAG?

Knauf Danoline is steeds volledig tot uw beschikking. We kunnen ook uw aanvraag over de vervaardiging van een speciale referentie bestuderen.

Vul het formulier in of contacteer onze Danoline specialist.

Adrien Tardy
Knauf Danoline Specialist

Tel.: 0473/88.58.16

Email: info@knaufdanoline.be