WELKOM IN DE WERELD VAN HET INTERIEURCOMFORT

WELKOM IN DE WERELD VAN HET INTERIEURCOMFORT

De in Denemarken gevestigde firma Knauf Danoline ontwikkelt, produceert en verdeelt een volledig gamma akoestische plafonds en akoestische modules voor muurbekleding uit versterkt gips van grote kwaliteit.

Met meerdere decennia aanwezigheid in de bouwindustrie is Knauf Danoline in staat een hoogwaardige expertise aan te bieden, evenals talrijke technische oplossingen en innovaties die kunnen voldoen aan de wensen van de markt alsook aan de alom vertegenwoordigde regelgevingen.

CLEANEO Technology

Ons volledig akoestische gamma geniet van de Cleaneo®-technologie.

Deze grote innovatie maakt het mogelijk van bepaalde verontreinigende elementen waaronder de VOC (Vluchtige Organische Componenten) die aanwezig zijn in gebouwen (en in het bijzonder formaldehydes) aanzienlijk te verminderen en aldus bij te dragen tot de verbetering van de luchtkwaliteit en van het reukcomfort.

Danoline UNITY

Laat u inspireren door ons gamma UNITY en zijn geperforeerde plafonds. Danoline combineert functioneel design en akoestische prestaties voor een optimaal binnencomfort. Door een eenvoudige klik kan je onze nieuwe Danoline Unity brochure downloaden en bekijken!

Downloaden


ALS U KNAUF DANOLINE KIEST, DAN KIEST U VOOR

  • Vakmanschap en ervaring
  • Respect voor het milieu
  • Hoogwaardig interieurcomfort voor de bewoners
  • Een grote verscheidenheid van technische en ethetische oplossingen voor plafonds en muurbekleding

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

De volledige brochure downloaden

EVENT : DANOLINE AVOND IN KERAMIS

Een honderdtal architecten nam deel aan een Danoline-avond op donderdag 9 maart in het Centre Keramis in La Louvière. Tijdens dit culturele, esthetische en gastronomische evenement konden de gasten het Knauf Danoline-gamma ontdekken, dit alles in het prestigieuze kader van het Centre de la Céramique van de Federatie Wallonië-Brussel.

Herbeleef deze avond via onze fotogalerij door hier te klikken.

Naar alle foto's

EEN VRAAG? EEN SPECIFIEKE AANVRAAG?

Knauf Danoline is steeds volledig tot uw beschikking. We kunnen ook uw aanvraag over de vervaardiging van een speciale referentie bestuderen.

Vul het formulier in of contacteer onze Danoline specialist.

Adrien Tardy
Knauf Danoline Specialist

Tel.: 0473/88.58.16

Email: info@knaufdanoline.be