Akoestiek & leren

Geef leren in het klaslokaal een boost

Leerlingen spenderen tot 20% van hun wakkere tijd in scholen. Het is dus van erg groot belang dat klaslokalen gezonde, aangename omgevingen zijn waarin studeren en leren zo efficiënt en comfortabel mogelijk kunnen gebeuren.

Inspirerende designkeuzes die echte voordelen bieden voor uw klanten

Zou het niet fantastisch zijn wanneer u uw klanten in de onderwijssector zou kunnen helpen bij het verbeteren van de leerefficiëntie, gewoon door het juiste type akoestische plafonds of wanden te kiezen? Of zelfs geld kunt helpen besparen door het gebruik van gipsproducten die de luchtkwaliteit bevorderen, waardoor personeelaanwervingskosten kunnen worden teruggeschroefd? Met Knauf Danoline kunt u dit.

35% toename qua prestaties

Akoestische plafonds en wanden zien er niet alleen goed uit, ze presteren ook uitzonderlijk goed in de setting van klaslokalen. Het is aangetoond dat het vermogen van leerlingen om woorden correct te identificeren met 35% verbeterde door het gebruik van akoestische gipsplafonds. Dat moet toch een topscore waard zijn voor uw klant?

17% reductie in leerlingenafwezigheid

Onderzoek toont ook aan dat een verbeterde luchtkwaliteit het leervermogen in scholen met 10% kan doen stijgen en de leerlingenafwezigheid met 17% kan doen dalen. En laten we de andere personen in de klassen niet vergeten – de leerkrachten. Een studie van 2013 toonde aan dat leraren die in goede akoestische omstandigheden werken een hogere jobtevredenheid hadden en minder snel ander werk zochten, waardoor uw klant minder tijd en geld hoeft te besteden aan de werving van nieuw personeel.

Triple A – behaal het hoogste cijfer

Akoestiek, lucht en esthetiek – het is de winnende Triple A-formule voor leslokalen die een hoog comfort combineren met uitzonderlijke prestaties en een ongeëvenaarde duurzaamheid. Onze akoestische gipsproducten optimaliseren akoestisch comfort en verbeteren de luchtkwaliteit, waardoor u prachtige, functionele vertrekken kunt ontwerpen die de tand des tijds kunnen doorstaan..

Danoline catalogus

Wenst u een Danoline-oplossing van nabij te kunnen bekijken?

Bestel hier uw stalen

Een staal bestellen