AQUAPANEL® : cementplaten voor binnenconstructies, buitenmuren, daken, en plafonds

AQUAPANEL® Cement Board Technology maakt bouwen sneller, veiliger en goedkoper

Outdoor

AQUAPANEL® Cement Board Outdoor is de ideale ondergrond en bouwplaat voor buitenmuren die zelfs tegen extreme weersomstandigheden bestand zijn.

Meer lezen

Indoor

AQUAPANEL® Cement Board Indoor is een kwalitatief hoogstaande bouwplaat voor binnenconstructies in de droogbouw zelfs in de meest uitdagende natte en vochtige omstandigheden met een breed scala aan afwerkingsopties.

Meer lezen

Plafonds

AQUAPANEL® Cement Board SkyLite biedt flexibiliteit en gebruiksgemak wanneer het op het ontwerp van plafondoplossingen komt zowel binnen als buiten.

Meer lezen

Daken

AQUAPANEL® Cement Board Rooftop is een kwalitatief hoogstaande dakplaat die sterkte, veiligheid en duurzaamheid biedt voor zowel industriële, commerciële als residentiële gebouwen.

Meer lezen

Wenst u een AQUAPANEL®-oplossing van nabij te kunnen bekijken?

Bestel hier uw stalen!

Contacteer ons

Onze visie

Met de lancering in 2002 heeft AQUAPANEL® de categorie van cementplaten gevestigd en een nieuwe generatie in de bouw helpen beïnvloeden. Sindsdien is de groei sterk en constant geweest en vandaag is AQUAPANEL® een wereldmerk met een aanwezigheid in meer dan 60 landen. AQUAPANEL® was aanvankelijk gericht op het specificatiekanaal, maar heeft nu een bredere aantrekkingskracht op aannemers, installateurs en dealers.

We veranderen de manier waarop de wereld bouwt

AQUAPANEL® zal architecten, investeerders, aannemers en installateurs helpen efficiënt in te spelen op een veranderende wereld en gebouwde omgeving, en hen helpen vindingrijke en duurzame gebouwen te creëren waarin mensen willen wonen en werken.

Duurzaamheid

Met AQUAPANEL® Cement Board zorgen we voor prestatieverbeteringen ten opzichte van conventionele bouwmaterialen. Tijdens het productieproces besparen wij natuurlijke hulpbronnen door zoveel mogelijk materialen te recycleren. Niet alleen tijdens de productie, maar ook na gebruik kunnen onze cementplaten gemakkelijk worden gerecycleerd, aangezien ze volledig gebaseerd zijn op natuurlijke bestanddelen. Bovendien dragen onze producten en systemen bij tot een lagere CO2-uitstoot, ook doordat er minder primaire energie nodig is.

Meer over Knauf Blue

Een vraag? Een specifiek verzoek? Wilt u een staal?

Neem contact op met onze AQUAPANEL® specialist.

Stouthuysen, Maarten
Business Development Manager AQUAPANEL® Belgium

Tél : +32 479 33 61 22

Email : [email protected]