Download de BIM-modellen van Knauf België

BIM modellen worden meer en meer gemeengoed binnen de bouwwereld. Om u bij de realisatie van dit type projecten te helpen, stellen wij u onze BIM-modellen ter beschikking met Knauf oplossingen en producten voor de Belgische markt.

Hoe downloaden? Waarom uw e-mailadres achterlaten?

Om onze modellen te downloaden, dient u onderstaand formulier in te vullen. Wij vragen uw e-mailadres, opdat wij u hierna de downloadlink kunnen verzenden. Daarnaast zullen wij  BIM-modellen blijven ontwikkelen waardoor de lijst uitgebreid wordt in de tijd. Hier stellen wij u via e-mail blijvend van op de hoogte.

Uw gegevens

 

Knauf stelt zijn deskundigheid ter uw beschikking!

Heeft u een specifiek BIM-project of wordt u geconfronteerd met een complex bouwsysteem? Onze technische dienst helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op om de haalbaarheid van uw project te evalueren waarna wij u de nodige steun zullen bieden.

Bibliotheek met de beschikbare BIM-modellen

Knauf wanden: dit model omvat al onze wandsystemen(W111, W112, W113, W115, W115/3, W116, W116/3, W141, W142, W145, W151, W152, W153, W155, W361, W362, W383)

Alle BIM-modellen zijn beschikbaar in het Revit formaat.

Wat is BIM ?

BIM staat voor: Building Information Modeling, oftewel: Bouw Informatie Modellering en is meer dan een eenvoudig 3D-model. Het is een ontwikkelingsmethode en –proces ter digitalisering van het bouwproject. Het laat u toe de levenscyclus van een gebouw te organiseren, analyseren en op te volgen.