Diamond Board

Ontdek zijn kwaliteiten

1 plaat, 6 kwaliteiten, honderden toepassingen zonder meerkosten in plaatsing en afwerking.

Dubbelinterview

Lees het interview

Eén van de stichters van Knauf ontmoeten, blijft een eer, aangezien hij slechts zelden interviews toestaat. De redactie van Connects You dankt dit privilege aan een gesprek tussen Lothar Knauf en Patrick Renard, de huidige directeur van Knauf België.

Repafill

Vind een product

Repafill biedt producten aan voor het vullen en repareren van scheurtjes, kleine gaten, grote gaten, naden, het egaliseren van grote oppervlakken, het reinigen van oppervlakken en het verwijderen van lijm.

Cavitec 032B

Meer weten

Met de gloednieuwe Cavitec 032B breidt Knauf het isolatieaanbod verder uit! Deze akoestische en thermische isolatieoplossing voor spouwmuren en gevels laat niemand onberoerd.

 
Part of the Solution

Oplossingen & Producten

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

Producten / Pros

Gipspleisters

Knauf gipspleisters zijn kwalitatieve, gecontroleerde en gecertificeerde producten die beantwoorden aan de meest strenge eisen.

Alle producten

 

Tools & Diensten

Of het nu architecten, ondernemers, verdelers of eindgebruikers zijn, Knauf wil als partner echt alle spelers uit de bouwsector met raad en daad bijstaan.

 

Knauf Revue

Open Knauf Revue

Laatste nieuws

Knauf Connects You zet u in de kijker!

Maak kennis met Knauf Connects You, de  razend interessante  papieren en digitale revue waarin er gedurende 4 edities, 1 jaar lang dieper wordt ingegaan op het thema gipspleisters aan de hand van boeiende dossiers, mooie projecten, scherpe interviews, wedstrijden, ...  

Lees meer

Knauf over isolatiecrisis: "Er zijn andere oplossingen"

Vandaag kampt de bouwsector wereldwijd met een tekort aan het primaire materiaal MDI. Knauf wijst op de mogelijke oplossingen van minerale wol.

Lees meer

Steeds de juiste kleurkeuze voor de gevel

Knauf presenteert SKAP + ColorMix. De uitstraling van de gevel wordt in grote mate bepaald door de kleur. Als specialist in onder andere gevelpleister presenteert Knauf de SKAP Vogue, een compilatie van de 40 meest succesvolle kleuren voor de decoratieve pleister SKAP. Voor kleinere hoeveelheden, bijbestellingen of kleurpreparaties op de werf is er de Knauf ColorMix. Het gebrevetteerd systeem dat de vakman toelaat om in een mum van tijd de gevel perfect in de juiste kleur te zetten.

Lees meer

Europese brandpreventienormen

De toepassing van de Europese test- en classificatienormen voor brandweerstand en -reactie in de Belgische regelgeving is een feit.  Sinds 1 december 2016 zijn de nieuwe richtlijnen van kracht, en van nu af aan kunnen architecten makkelijk normconforme bouwsystemen voorschrijven in hun projecten.

Lees meer