Diamond Board

Ontdek zijn kwaliteiten

1 plaat, 6 kwaliteiten, honderden toepassingen zonder meerkosten in plaatsing en afwerking.

Repafill

Vind een product

Repafill biedt producten aan voor het vullen en repareren van scheurtjes, kleine gaten, grote gaten, naden, het egaliseren van grote oppervlakken, het reinigen van oppervlakken en het verwijderen van lijm.

Cavitec 032B

Meer weten

Met de gloednieuwe Cavitec 032B breidt Knauf het isolatieaanbod verder uit! Deze akoestische en thermische isolatieoplossing voor spouwmuren en gevels laat niemand onberoerd.

 
Part of the Solution

Oplossingen & Producten

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

Producten / Pros

Pocket Kit

Met het nieuwe Knauf Pocket Kit schuifdeursysteem dat met Knauf staanderwanden gecombineerd wordt, kan een deur in een wand geschoven worden terwijl ze perfect in lijn blijft met de wand.

Ontdek het product

 

Tools & Diensten

Of het nu architecten, ondernemers, verdelers of eindgebruikers zijn, Knauf wil als partner echt alle spelers uit de bouwsector met raad en daad bijstaan.

 

Knauf Revue

Open Knauf Revue

Laatste nieuws

MijnStukadoor.be : zoek naar een stukadoor en vraag een prijsofferte aan

Op zoek naar een stukadoor? Op de website www.mijnstukadoor.be is de stukadoorsbranche met één muisklik bereikbaar. Nu beschikken de professionals over een mooie promotionele service, een plaats waar zij hun diensten kunnen voorstellen.

Lees meer

Stukken makkelijker met Knauf AquaStuc®

Gipspleister voor natte woonruimtes is 6 keer meer waterafstotend

Lees meer

MP 75 en ECOfin behalen het IBR label

In augustus jongstleden kregen de gipspleisters voor wanden en plafonds Knauf ECOfin en Knauf MP 75 het IBR label toegekend. Dit onafhankelijke label, dat wordt uitgereikt door het Duitse Institut für Baubiologie Rosenheim, attesteert dat de producten niet schadelijk zijn bij toepassing binnenshuis.

Lees meer

Knauf Discovery Days 2018 Aftermovie

Herbeleef de Knauf Discovery Days 2018 via onze video

Lees meer